KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Liv Hartelius Vinter

Standnr.: B47


Kun levende væsener er interessante
Om kunstneren Liv Hartelius Vinter


Af kunstrådgiver, skribent og blogger Connie Boe Boss

Liv Hartelius Vinter (1975) arbejder primært indenfor genren realisme og magisk realisme. På The Art Fair Kunst for Alle 2023 viser kunstneren det seneste års produktion.

Hun er uddannet ingeniør og har kun malet og tegnet på fuld tid i 3 år. Ligheden mellem hendes tidligere beskæftigelse og den nuværende er, at hun beskæftiger sig med virkeligheden og det konkrete, men i sin kunst interesserer hun sig kun for levende væsener. Liv Hartelius Vinters malerier og tegninger er først og fremmest figurative skildringer af dyr og mennesker, som udover at være realistiske og vellignende også rummer noget symbolsk, magisk og fantasifuldt. Disse elementers funktion er at understrege budskabet omkring figuren og bibringe forståelse og fortolkningsmuligheder.

Portrætmalerier

Liv Hartelius Vinter er slet ikke bevidst om at der er en modtager, når hun skaber sine værker; hun er som person meget introvert og er det også i sin kunst. Hendes portrætter er ofte bearbejdninger af forskellige typer af hændelser i hendes egen familie. Liv Hartelius Vinter skaber portrætterne ud fra et personligt emotionelt behov og samtidig har de en almengyldig betydning, andre kan spejle sig i.

Dyretegninger

Kunstnerens tegninger er oftest af dyr og de er utrolig nøjagtige og detaljerede. Liv elsker dyr og tegner både sine egne hunde og skovens dyr. I tegningerne er dyrene til ”i egen ret” og med et selvstændigt udtryk, hvorimod de ofte har en symbolsk betydning og understreger en pointe i malerierne.

Nogle mennesker falder for selve dyrenes udtryk og væsen i tegningerne, mens andre er imponerede over hendes nøjagtige og meget grundige arbejde med farveblyant og kridt. Under alle omstændigheder rører hun publikums hjerte med de fine og særdeles nærværende dyreskildringer.

Liv Hartelius Vinter er endnu ikke tilknyttet et galleri, og er derfor meget interesseret i henvendelser herom fra gallerister.

     
  Produktioner  
 

       


     


 
     

  Her finder du Liv Hartelius Vinter      
 

 

 

Kontakt Liv Hartelius Vinter

Adresse
Liv Hartelius Vinter
Vintoften 28
DK-2630 Taastrup


Tlf.
+45

Email
E-mail: liv2200@gmail.com


Sociale medier
> Facebook
> Instagram