KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Susanne Flodgaard

Standnr.: B51


Æstetik, håndværk og symboler

Susanne Flodgaard arbejder indenfor flere forskellige medier: Oliemaleri, mixed media på kobbertrykspapir og grafik.

Oliemalerierne fremstår meget stoflige pga. de mange lag maling de påføres. Hun kan lide oliemaleriets langstrakte proces, som ikke kan fremskyndes.

I sine mixed media værker eksperimenterer hun og bruger sine selvudviklede teknikker, hvor igen stoflighed og sanselighed i udtrykket fremkommer. Kunstneren fascineres af de mange billedudtryk og stemninger, der skabes i det teknisk udfordrende arbejde på papir og tiltaler hendes grundighed. De sidste par er grafikken også kommet til som en ny måde at arbejde på.

Fælles for alle udtryksmåder er, at kunstneren ønsker at skabe et godt værk med både taktilitet og struktur, hvilende på det gode håndværk; og lige meget hvilket medie du møder hende i, vil den røde tråd være grundighed og æstetik.

Susanne Flodgaard værdsætter det æstetiske og harmoniske. Det, hendes hænder skaber er altid udtryk for en afdæmpet æstetik uden larm, en særlig, fin skønhed, fremkommet ved vedholdende arbejde.

Formsprog, symbolik og farveholdning vidner om, at det er et værk af Susanne Flodgaard. Hun behandler, gennem det æstetiske og poetiske maleriske sprog, spørgsmålet om relation og kommunikation mellem mennesker, ofte symboliseret i krukker, lappedykkere og naturens elementer.

Symbolerne forholder sig kommunikativt og relationelt til hinanden eller sig selv på linje med menneskets forholden sig, og dermed får hendes smukke værker en dybere betydning.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


       


 
     

  Her finder du Susanne Flodgaard      
 

 

 

Kontakt Susanne Flodgaard

Adresse
Susanne Flodgaard
Solbakken 9
DK-7500 Holstebro


Tlf.
+45 40765970

Email
E-mail: flodgaard@mail.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram