KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Galleri X

Standnr.: 00


Galleri X finder du i Pennehave 18 i Rungsted. Galleriet er indrettet i hyggelige lokaler fordelt på 2 etager, og med over 40 forskellige kunstnere, er du sikret et inspirerende og bredt udvalg indenfor moderne kunst.

Galleriet ejes af Tomas Toft som har arbejdet med kunst og galleridrift i snart 30 år. Efter at have arbejdet med investeringskunst i 80érne savnede Tomas et sted, hvor man købte kunst med hjertet og ikke udelukkende for investeringens skyld. Derfor åbnede Galleri X i 1992. Dog skal det nævnes at kunstnere som Leif Sylvester, Gunleif Grube og Kurt Trampedach alle er kunstnere som er blevet handlet i Galleri X til brøkdele af hvad de koster i dag.

Konceptet er fortsat siden dengang. De kunstnere som findes i Galleri X er dygtige, veletableret kunstnere, som alle har en interessant historie at fortælle, og hvor kvaliteten og prisen hænger sammen. Samtidig er Galleri X konstant på udkig efter nye og talentfulde kunstnere, hvilket betyder at du altid finder et spændende mix af erfarne og ”grønne” kunstnere i galleriet.

Det er vigtigt for Galleri X at bryde med den traditionelle opfattelse af et galleri. Derfor bruges galleriet på en anderledes måde og til mange formål. F.eks. tilbyder galleriet aftenarrangementer med vinsmagning, tapas og kunstforedrag.

     
  Produktioner  
 

       


   


 
     

  Her finder du Galleri X      
 

 

 

Kontakt Galleri X

Adresse
Galleri X
Pennehave 18
DK-2960 Rungsted k


Tlf.
+45

Email
E-mail: toft@gallerix.dk


Sociale medier
> Website