KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Marcus Skifter

Standnr.: B21


Marcus er en kunstner fra Århus, der udforsker grænserne inden for kunstfotografi. Med en kombination af rå følelser, dyb refleksion og æstetisk finesse, arbejder Marcus med at skabe kunstværker, der er både nærværende og udfordrende.

Hans kollektion "Acheron", tager betragteren med på en rejse gennem det mystiske og filosofiske. Marcus inviterer os ind i en verden af efterlivets nuancer, hvor vi udfordres til at reflektere over vores egen dødelighed og det ukendte.

Med et øje for visuel kontrast og dybde, formår Marcus at fange øjeblikke og følelser på en enestående måde. Hans seneste værker udforsker kærlighedens komplekse natur og søger at visualisere emotionelle tilstande gennem betagende landskaber og symbolske kompositioner.

Marcus' kunst er en invitation til at udforske vores indre verden og omfavne det ukendte. Med temaer så personlige som kærlighed og livet efter døden, rækker værkerne en nysgerrig hånd ud til publikum og inviterer til dyb refleksion over vores egne følelser og eksistentielle spørgsmål.

Som kunstner er det Marcus’ mål at skabe enestående visuelle fortællinger, der berører hjertet og åbner sindet. Marcus' værker er en fejring af livet, kærligheden og det evige spørgsmål om vores plads i universet.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Marcus Skifter      
 

 

 

Kontakt Marcus Skifter

Adresse
Marcus Skifter

DK-


Tlf.
+45

Email
E-mail: marcusskifter@gmail.com


Sociale medier
> Instagram