KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Malene Heyde Stubbæk

Standnr.: B46


Kunstneren, Malene Heyde Stubbæk, fra Stubbæk Art maler passionerede oliemalerier med power. Hun jonglerer med farverne og kompositionen til det yderste i sine værker. Trods et mylder af farver, fremstår kunstværkerne harmoniske, energifyldte og balancerede med en forfinet nøje tilpasset farveskala med et stort nærvær og stærke kontraster. Malene Heyde Stubbæk brænder for farvernes betydning både i det naturalistiske/realistiske og i det abstrakte univers. Det er kanaliserede udviklende rejser, man begiver sig ud i. En slags kosmisk rejse fra nuet og til alle mulighederne af drømme og indre mål. Alt til det højeste, yderste bedste. Alt kan ske i hendes billeder.

Malene Heyde Stubbæk lægger stor vægt på, at alle materialer er af god kvalitet, og at håndværket er grundigt. Alt er håndmalet i hendes værker.

Der opstår magi, når hun maler, hun glemmer tiden og alt andet omkring sig. Hun maler intuitivt, og derved fremkommer former og farver. Hun mærker passionen, energien, kærligheden - når alt det begynder at kunne spejle sig i billedet, og tingene til sidst går op i en højere enhed, så er værket er færdigt.
For Malene Heyde Stubbæk er kunstværker en gave til os alle med stor mulighed for udvikling, trivsel, balance og glæde.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Malene Heyde Stubbæk      
 

 

 

Kontakt Malene Heyde Stubbæk

Adresse
Malene Heyde Stubbæk
Græsmarken 17
DK-2860 Søborg


Tlf.
+45 43360752

Email
E-mail: stubbaek.art@gmail.com


Sociale medier
> Website
> Facebook