KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Ina Rødtness

Standnr.: B15


Kunst der giver liv og mening

Mit mål er at forvandle et rum. Give det liv – og give brugerne af rummet en oplevelsesrejse. Jeg maler og laver skulpturer, fordi det er min passion, og fordi det giver mig glæde. På den måde er min kunst et kosttilskud til livet for både mig selv og de mennesker, der lever i de rum, jeg udsmykker.

Jeg maler til private, virksomheder og institutioner. Altid optimeret efter rummet og brugerne af kunsten. Derfor er min kunst ikke kendetegnet ved en særlig stil men ved varierede udtryk, der fortæller en historie.

Jeg maler ofte på bestilling. Processen bliver indledt med sparring og dialog. Jeg kommer ud og danner mig et indtryk af det rum, billedet skal give liv. Jeg måler op. Jeg vurderer farver. Jeg fornemmer rummets dynamik. Jeg bruger alle sanser som antenner. Og kombineret med min kreative erfaring pejler jeg mig ind på, hvad rummet mangler.

Jeg bor og arbejder i Vedbæk. Du er velkommen i mit atelier, som er en lille oplevelse i sig selv. Du kan se, hvad jeg allerede har af værker, eller jeg kan komme ud, hvor maleriet skal hænge eller skulpturen stå. Så finder vi sammen ud af, hvad der giver liv, glæde og spænding til rummet.

     
  Produktioner  
 

       


       


   


 
     

  Her finder du Ina Rødtness      
 

 

 

Kontakt Ina Rødtness

Adresse
Ina Rødtness
Fredheimvej 2
DK-2950 Vedbæk


Tlf.
+45 21578886

Email
E-mail: inar@c.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram