Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Galleri C / Claus Kirkeberg

Standnr.: 0


Efter mange års ønske om et udstillingssted er Galleri C blevet en realitet. Det er mine egne fotografier fra mange års seriøst arbejde med fotografiet der udstilles i galleriet.

Min inspiration får jeg primært i naturen og ser ofte den interessante detalje. Jeg synes at kunne se og opfange strukturer, linjer, farver og indtryk som jeg med kameraet får afbilledet til et magisk øjeblik, som med kameraet som værktøj, bliver foreviget til et minde eller et fotografisk kunstværk som jeg håber vil kunne glæde og inspirere andre mennesker. Derudover kommer inspirationen også ofte når der er ro og tid til fordybelse, hvilket i et travlt hverdagsliv kan være en udfordring at finde, da det handler om en indre mental tilstand hos mig selv, som overføres i mine fotografier. Derfor ses jeg ofte med mit kamera udstyr på mig, for lige pludseligt så er ”den” der bare. Det kan så både være i naturen eller i bybilledet at motiverne opdages. Af natur er jeg et friluftsmenneske og bliver altid fascineret af skønheden og det storslåede i den nordiske natur. Vejret og dermed lyset er det altafgørende når stemninger og kompositioner indfanges med Lecia´en i hånden eller på stativet.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Galleri C / Claus Kirkeberg      
 

 

 

Kontakt Galleri C / Claus Kirkeberg

Adresse
Galleri C / Claus Kirkeberg
Arkonagade 19, kælderen
DK-1726 København V


Tlf.
+45

Email
E-mail:


Sociale medier
> Website