KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Hanne Galschiøt

Standnr.: B55


HANNE GALSCHIØT

Hanne Galschiøt står for en virkelighedsnær, naturalistisk kunst, med motiver af dyr, mennesker og blomster sat sammen med mønstre, skrift og ornamenter.

Udover akryl på lærred, arbejder hun med en mixed media teknik, de ”syede gouacher”, hvor der tegnes, males og sys på papiret. I disse billeder, der afslører Hanne Galschiøts fortid som tekstilkunstner, opnås bogstaveligt talt en reliefagtig virkning, som giver dem en både stoflig og objektagtig dimension. De mange lag i disse billeder har i hvert fald noget næsten fysisk over sig, der ikke kun virker på synssansen, men også giver så store taktile fornemmelser, at man får lyst til at røre ved dem.

I billederne medfører denne stoflighed, at de naturalistiske studier af motiverne får noget næsten magisk over sig. Billederne så at sige vibrerer i farvetoner, der spænder fra de mørke sortblå farver over til gul, okkerrøde, hvide og rosa nuancer.

Med sine usentimentale og nære virkelighedsskildringer, sin utraditionelle kombination af maleri og tekstilkunst og med sit blik for den dynamiske og visuelt stimulerende komposition er Hanne Galschiøt en yderst spændende og vedkommende kunstner. Der er saft og kraft og en smittende livsappetit over hendes billedverden.

Hanne Galschiøt har taget afgang fra Danmarks Designskole i tekstildesign. Er medlem af BKF, KKS, gruppen Dyreliv og K2

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Hanne Galschiøt      
 

 

 

Kontakt Hanne Galschiøt

Adresse
Hanne Galschiøt
Sofievej 29
DK-2900 Hellerup


Tlf.
+45

Email
E-mail: mail@hannegalschioet.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram