KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Hanne Galschiøt

Standnr.: B49


Dyr i bevægelse. Spor i græs, vand og landskab, skrift og ornamenter. I smukke, koloristiske farver, enkle og naturalistiske. Fyldt med glæde og optimisme - i en forfriskende stil.

Hun står for en virkelighedsnær, naturalistisk kunst, og spænder vidt i sine motiver. De er fortrinsvis fra dyreverdenen, men også blomster, mennesker (gående, dansende og siddende) er tilbagevendende i værkerne.

Hanne Galschiøt har gennem de sidste 25 år, forvandlet sig fra at være tekstildesigner til at være billedkunstner. Arbejdet med billederne har været en naturlig udvikling, hvor hun anvender tekstile teknikker med udskårne skabeloner, som hun selv skærer ud for at danne mønstrede baggrunde på akrylmalerierne.

Hendes billeder består, udover akrylmalerierne, også af de syede gouacher, en mixed media teknik, hvor hun tegner maler og syr på papiret. På den måde opnås en reliefagtig virkning, som giver dem en både stoflig og objektagtig dimension.

Inspirationen og motiverne hentes fra den virkelige verden – fra rejser bl.a. – hvorfra Hanne Galschiøt fastholder detaljer. Det sker via skitser og fotografier, som danner grundlag for billedkompositionernes nærmere fordybelse på atelieret.

Billedkunstneren Hanne Galschiøt, er uddannet fra Danmarks Designskole i Tekstil Medlem af BKF, KKS, gruppen Dyreliv og K2-Københavnske Kunstnere

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Hanne Galschiøt      
 

 

 

Kontakt Hanne Galschiøt

Adresse
Hanne Galschiøt
Sofievej 29
DK-2900 Hellerup


Tlf.
+45

Email
E-mail: mail@hannegalschioet.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram