KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Nina Ellebæk

Standnr.: B0


Nina Ellebæks fascination af naturen, hvad enten det er fugle, et hav, uvejr eller en skov er en stor inspirationskilde. Hun arbejder med malingen på alle tænkelige måder, og der vil altid være noget råt og upoleret i maleriet.

Det er i mødet mellem de rå og vilde penselstrøg og det mere genkendelige motiv, at der opstår noget magisk.

Nina Ellebæk er betaget af farver og deres indbyrdes sammensætninger, hvilket hun bruger til at skabe udtryksfulde stemninger og ekspressive energier.

De abstrakte og udefinerede områder lader beskueren danne sin egne billeder, men samtidig bliver der i malerierne også skabt en fornemmelse af et sted eller noget konkret, som man kan identificere sig med, og en historie man kan fordybe sig i.

Nina Ellebæk arbejder primært med akrylmaling, men tilføjer også gerne detaljer med spray, posca-tuscher, kul, olie- og pastelkridt.

De forskellige materialer, teknikker og lag er med til at skabe dybde og gøre malerierne levende. Hun er drevet af en længsel af at kunne fastholde den fantastiske natur i maleriet, samt den stemning og lykkefølelse man til tider kan opleve i små glimt, når noget smukt rammer en.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Nina Ellebæk      
 

 

 

Kontakt Nina Ellebæk

Adresse
Nina Ellebæk
Tordisvej 38
DK-2880 Bagsværd


Tlf.
+45

Email
E-mail:


Sociale medier