KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Signe Bailey

Standnr.: B34


Keramikeren Signe Bailey har i spændingsfeltet mellem kunst, design og stoflighed skabt en ny, kontrastfyldt æstetik. Hun henter inspiration i menneskets indre liv - både i organerne og i følelserne samt kroppens ydre former i hverdagsrummet.

Kontrasterne er tydelige i såvel helheden af Signe Baileys arbejder som i de enkelte objekter. Et eksempel kunne være det keramiske 'Cilia' frugtfad som stritter og stikker med sin skulpturelle form, samtidig med, at det præsenterer frugterne let og svævende, som om det slet ikke rører bordet.

Eller de keramiske malerier som bryder med lerets tyngde og svæver ud fra væggen. Disse keramiske portrætter fortæller om levet liv, om dybe rynker og furer, der har sat sig som mindesmærker. Ærlige nøgne ansigter som står i mulig kontrast til omgivelserne eller blot spejler tilskueren.

Inde i Signe Bailey findes alle de kontraster som står på bordene og hænger på væggene i hendes værksted. Hun er uddannet keramisk designer fra Designskolen Kolding i 2007, og har lige siden designet under navnet Clayform og formet keramiske værker, unika og forskellige kunstobjekter på sit værksted på Vesterbrogade i København.

     
  Produktioner  
 

       


     


 
     

  Her finder du Signe Bailey      
 

 

 

Kontakt Signe Bailey

Adresse
Signe Bailey
Vesterbrogade 24B
DK-1620 København


Tlf.
+45 23837176

Email
E-mail: info@clayform.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram