Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Aksel Riber Nielsen

Standnr.: 0


I februar i år vandt Aksel titlen som Danmarks Bedste Portrætmaler på DR1. Aksel maler med acryl på lærred og hans stil er figurativ og ekspressiv. Hans motiver spænder over portrætter, sport, natur og gerne noget med vand.

“For mig er det både vigtigt, at der er en umiddelbar genkendelse i portrættet plus en god energi i farvevalget, penselstrøgene og strukturen. Mine værker bliver ofte bedst ved nogle hurtige maleprocesser.”

Efter sejren på DR1 bliver der mest malet portrætter på bestilling af alt lige fra poli- tikere og direktører over til familiebilleder, konfirmander og hunde. Men der bliver også tid til et enkelt sport- eller natur-billede fra tid til anden.

Aksel bor på Amager med sin familie og 2 hunde og har en kreativ baggrund fra diverse tegneskoler og kunsthøjskoler samt en uddannelse fra Danmarks Design- skole. Han har endvidere en baggrund som art director og tekstforfatter og arbejder til daglig som kampagneleder i konsulentvirksomheden Manova.

     
  Produktioner  
 

       


 
     

  Her finder du Aksel Riber Nielsen      
 

 

 

Kontakt Aksel Riber Nielsen

Adresse
Aksel Riber Nielsen
Peder Lykkes Vej 41
DK-2300 København S


Tlf.
+45

Email
E-mail: akselriber@gmail.com


Sociale medier
> Facebook
> Instagram