KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Dorthe Christensen

Standnr.: A0


Arbejder med acrylmaling, og er meget optaget af det abstrakte univers. Jeg maler intuitivt og ekspressionistisk. Det bliver til MANGE lag og dybde på lærredet.

Malerierne bliver til i løbet af processen - meget sjældent jeg på forhånd ved, hvor det ender. Jeg bliver inspireret af farver, stemninger og bevægelser, og så dukker der ofte former og evt. fantasi-figurer op i løbet at processen. Men oftest er det det abstrakte maleri, der fascinerer mig. Jeg arbejder bedst ved at have gang i flere malerier på samme tid, pludselig er der et der tager form, og det får så den fulde opmærksomhed.

Som kontrast til det abstrakte og lidt ”grove” arbejde med malerierne, holder jeg ind imellem af at arbejde med små collager/mixed media. Her kommer der konkrete figurer frem, som fortæller hver deres historie – mest fantasidyr og planter.

Inspirationen hentes bl.a. i børnetegninger, kunst, musik, natur/linier i landskab, gåture, rejser og til oplevelser fra dagligdagen. Jeg inspireres af indtrykkene fra dagligdagen...... Og så oplever jeg også, at når jeg i perioder maler allermest, bliver jeg mest inspireret - så jeg får inspiration af at male.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Dorthe Christensen      
 

 

 

Kontakt Dorthe Christensen

Adresse
Dorthe Christensen
Nedermarken 38
DK-8850 Bjerringbro


Tlf.
+45 28144023

Email
E-mail: dorthe.mail.dk


Sociale medier
> Facebook
> Instagram