KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Eva Brokholm

Standnr.: B47


Mine malerier er abstrakte, med figurative motiver ind over, som er blomster former. Det er ikke blomster korrekt gengivet, men ”mine” egne blomster. Og der kan ind imellem snige sig mennesker, heste og andre dyr med ind.

Helt oprindelig startede jeg med at være inspireret af vækster som caprifolie blomsten, som har sine helt små smalle blomsterblade, en klatreplante, meget let og svævende. Og her er det jeg tager mine friheder og laver min helt egne blomster variationer, med mere krøllede blade og detaljer. Måske er det en blomst i sit smukke forfald, (tulipan) eller en blomst som endnu ikke er opfundet, en ”ny” art der er på vej og får sin tilblivelse ude i fremtiden.

Jeg er oprindelig ekspressiv i min udtryksform, men formår også at forfine udtrykket med linjer og rolige flader.
Jeg arbejder meget intuitiv og under maleprocessen kommer der indre billeder, som opstår fra den inspiration jeg har suget til mig.
Inspiration fra de nære omgivelser, med alle dets facetter af linjer, flader, former og farverne, de dybe horisonter og de mange kontraster, der er overalt.

” De muligheder, der er i processen frem til et færdigt maleri, fascinerer mig”. At male giver mig en glædesrus og jeg kommer i et flow hvor tiden står stille. Når penslen kradser på lærredet er det som om jeg kan høre vinden, bladene der hvisler, blomsterne folde sig ud, vandet der risler eller bare stilheden.
Den dybe stilhed.

     
  Produktioner  
 

       


   


 
     

  Her finder du Eva Brokholm      
 

 

 

Kontakt Eva Brokholm

Adresse
Eva Brokholm
Vejstruprød Landevej 6
DK-6093 Sjølund


Tlf.
+45 22163573

Email
E-mail: info@evabrokholm.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram