KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Mia Willaume

Standnr.: A21


Mia Willaume, født i Ålborg i 1974 og er billedkunstner. Mia arbejder primært med maleriet (olie/akryl) på lærred, mixed media/collage, grafik samt akryl papir og plade. Mia har deltaget på flere statsanerkendte censurerede udstillinger, og udstiller endvidere i eget atelier, kunstforeninger. Mia udstiller og samarbejder med gallerier, kunsthaller i Danmark, Spanien og Sverige.

Mia’s værker handler om frihed og relationer, om møder mellem mennesker; om at få løse ender til at hænge sammen og modsætninger til at mødes, og om at skabe “forbundethed.”

Hun tager ofte afsæt i farvernes harmoni og kontraster og i hverdagsobjekters simple former som symbol på mellem-menneskelige relationer i hverdagens rum og sammenhænge, eksempelvis; kopper, skåle, potteplanter, møbler osv.

I materialets struktur, volume, overflade og farve ligger en indbygget identitet, som i mødet blander sig med hinanden og danner en ny sammenhæng. Forskellighederne og lighederne i materialerne, farverne og formerne, bruger hun i fortællingen om os selv, “de andre” og vores kulturelle bagage.

I Mias seneste malerier undersøger hun, på store lærreder/formater, organismer i havet under overfladen.

De handler om alt det gode, der OGSÅ sker i verden. På lyset, på optimisme og på alle de positive ting, vi er omgivet af. At skyde det mørke fra os, væk med fokus på elendighed og frygt når der rent faktisk også findes gode nyheder.

Mia er inspireret af, at verdens største koralrev the Great Barrier Reef på mirakuløs vis viser tegn på bedring i rigtig mange år og er på vej tilbage

Følg Mias projekter og andre nyheder her:
Web: www.miawillaume.dk
IG: mia_willaume
FB side: MIA WILLAUME

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Mia Willaume      
 

 

 

Kontakt Mia Willaume

Adresse
Mia Willaume
Atelier Mia Willaume, OPEN SPACE OS3, VÆRKSTEDSGÅRDEN 7
DK-2620 Albertslund


Tlf.
+45 27348228

Email
E-mail: miawillaume@gmail.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram