KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Mia Willaume

Standnr.: A21


Mia Willaume er født i Ålborg, 45 år og udøvende billedkunstner og underviser. Bor og arbejder i Roskilde. Arbejder primært med maleriet (olie/akryl) på lærred, mixed media/collage, grafik samt akryl papir og plade. Mia har deltaget på flere statsanerkendte censurerede udstillinger, og udstiller endvidere i eget atelier, kunstforeninger, på gallerier, kunsthaller mm i DK og SE.

Mia’s værker handler om relationer og møder mellem mennesker; om at få løse ender til at hænge sammen og modsætninger til at mødes, om at skabe forbundethed.” Hun tager ofte afsæt i hverdagsobjekters simple former som symbol på mellem-menneskelige relationer i hverdagens rum og sammenhænge, eksempelvis; kopper, skåle, potteplanter, møbler osv.

I materialets struktur, volume, overflade og farve ligger en indbygget identitet, som i mødet blander sig med hinanden og danner en ny sammenhæng. Materialernes, farvernes og formernes forskellighed og lighed bruger hun i fortællingen om os selv, “de andre” og vores kulturelle bagage.

     
  Produktioner  
 

 
     

  Her finder du Mia Willaume      
 

 

 

Kontakt Mia Willaume

Adresse
Mia Willaume
OPEN SPACE OS3, VÆRKSTEDSGÅRDEN 7
DK-2620 Albertslund


Tlf.
+45

Email
E-mail: info@miawillaume.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram