KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Galleri Rasmus

Standnr.: A24


Gallerie Rasmus Odense har eksisteret siden 1990. Mere end 40 danske og udenlandske kunstnere er fast tilknyttet Gallerie Rasmus. Gallerivirksomheden begrænser sig ikke kun til salg af billedkunst – ofte er der oplæsningsarrangementer og koncerter i galleriet.

Desuden er der til galleriet tilknyttet flere kunstforeninger, som aktivt arbejder med kunst- og kulturformidling. Kunstforeningerne har ofte gode tilbud i form af kunstrejser, foredrag, udflugter, koncerter og meget andet. Gallerie Rasmus har eget grafikforlag, hvor vi trykker grafik samt eget bogforlag, hvor vi udgiver bøger.

Gallerie Rasmus har mange års erfaring med udlejning af kunst til virksomheder. Virksomheden betaler et månedligt beløb for at leje kunsten. Beløbet fastsættes i forhold til antal lejede værker. Men 90% af den indbetalte leje er jeres opsparing og kan bruges til køb af kunst i Gallerie Rasmus.

Kunstpolitikken i Gallerie Rasmus har fra starten været, at vi - uden skelen til tidens eventuelle trends - vil vise det indenfor dansk og international kunst, som vi finder interessant.

I Gallerie Rasmus lægger vi os ikke fast på bestemte genrer. For os er det væsentlige, at det er god kunst. Hvorvidt kunstværkerne er nonfigurative eller figurative, heftige, stille, alvorlige eller humoristiske, er for os underordnet.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Galleri Rasmus      
 

 

 

Kontakt Galleri Rasmus

Adresse
Galleri Rasmus

DK-


Tlf.
+45

Email
E-mail:


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram