KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Knud Erik Sørensen

Standnr.: B46


Bor og arbejder i Slagelse, uddannet lærer, men nu kunstner på fuld tid.

Kunsten har altid været en stor del af Knud Erik Sørensens liv. Coopers indianerromaner blev omsat til tegnefilm og vist for kammeraterne i skolen ved særlige lejligheder. Reportagetegning i naturen og konkrete objekter var foretrukne motiver, senere var det et besøg i Paris, han aldrig helt kom sig over, for det startede en rejselyst.

"Det er billederne i en by, fortællingen i dem, ligesom hvad et portræt viser, der sætter mig i gang. Jeg er voldsomt inspireret af personer som Wim Wenders og Edward Hopper. Det er den stille atmosfære og opbygningen af et billede, der betyder noget. Jeg har rejst efter byer og deres motiver, efter deres navne, Buenos Aires og Napoli f.eks.

Mellemøsten kom ind og satte sit præg på mig. Et ophold i Det danske Institut i Damaskus var fantastisk, for arkitekturen er et andet sprog der. I dag spiller New Yorks forunderlige dynamik en stor rolle.

Collagerne er en ganske anden måde at tænke på. I dem kan jeg netop få byers eller personers historie og baggrund flettet ind, og den form for billede supplerer mine naturalistiske motiver udmærket".

Knud Erik arbejder fortrinsvis i sit atelier i hjemmet. Skal der mere ro på foretrækkes sommerhuset ved Storebælt.

Tilknyttet Kunstgalleriet i Slagelse. Udstillinger i virksomheder, udfører opgaver og underviser/foredrager.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


   


 
     

  Her finder du Knud Erik Sørensen      
 

 

 

Kontakt Knud Erik Sørensen

Adresse
Knud Erik Sørensen
Slotsgade 23
DK-4200 Slagelse


Tlf.
+45 22314796

Email
E-mail: k.e.s@pc.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook