KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Karin Bøggild

Standnr.: A14


Med inspiration fra arkitektur, natur og design er Karins kunstneriske vision præget af et stort fokus på æstetik, minimalisme, dybde og råt udtryk. Selvlært har hun finpudset sine kunstneriske færdigheder gennem årene med et dybt engagement i at udtrykke sig selv gennem sit unikke visuelle sprog. Hendes lidenskab ligger i problemfrit at integrere elementer af arkitektur og design i hendes malerier og skabe en tidløs og klassisk æstetik.

Karins kunstneriske praksis kredser overvejende om store lærreder, hvor hun finder tilfredsstillelse i de omfangsrige og fængslende udtryk, de kan honorere. Hendes malestil er en sammensmeltning af teknikker, der inkorporerer elementer af kit, pensel og spartelarbejde. Hun arbejder primært med akrylmaling, kul og blæk. Karin stræber efter et kraftfuldt, men harmonisk udtryk, der problemfrit integreres i ethvert rum og tilbyder en tidløs tiltrækning til beskueren.

Karin samarbejder med ikoniske danske designere og er repræsenteret i flere gallerier i Europa, USA og flere steder i Danmark. Karins arbejde har også høstet international anerkendelse, hvor hendes malerier har fundet hjem over hele verden. Karin var repræsenteret ved Kunsthuis Amsterdam på KunstRAI / Art Amsterdam i 2024.

     
  Produktioner  
 

       


       


 
     

  Her finder du Karin Bøggild      
 

 

 

Kontakt Karin Bøggild

Adresse
Karin Bøggild
Vejlands Alle 13
DK-2300 København S


Tlf.
+45 29116421

Email
E-mail: karinboeggild@gmail.com


Sociale medier
> Website
> Instagram