Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Anette Tjærby

Standnr.: B2


"Hælder maling i blodet og maler med hjertet"

TJÆRBY maler menneskets attituder og udtryk i store farverige og kontrastfulde malerier. På samme tid er hendes udtryk både abstrakt og detaljeret, råt og forfinet, tilfældigt og kontrolleret. Hun arbejder bl.a. på papir, canvas og beton. Tjærby elsker selv at være tilstede på udstillinger, tæt på publikum, og lige der hvor hjertet slår.

Anette Tjærby bor og arbejder i Ikast - i hjertet af Jylland. Hun er oprindeligt uddannet produktudvikler inden for tekstil og har i mere end 20 år arbejdet med formgivning, farver og det grafiske udtryk. Inden for de seneste år er hun dog gået all-in på kunsten. Her har hun fundet sin helt egen stilart i et intenst og nærværende udtryk med stærke maleriske strøg, farver, detaljer og kontraster.

"Inspirationen finder jeg som regel i ansigtets attitude, skønhed eller gådefulde udtryk. Farvesammensætningen kommer ofte frem ved at eksperimentere og udfordre. Jeg sætter farverne sammen i nye og overraskende kombinationer. Jeg lader tilfældighederne få frirum i samspil med de meget kontrollerede strøg."

Tjærbys malerier er så nærværende og intense, at du bliver nødt til at forholde dig til dem. Om du kan lide dem eller ej.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


       


     


 
     

  Her finder du Anette Tjærby      
 

 

 

Kontakt Anette Tjærby

Adresse
Anette Tjærby
Svaneparken 313
DK-7430 Ikast


Tlf.
+45 25626800

Email
E-mail: anette@tjaerby.net


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram