OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Marianne Stenberg

Standnr.: B15


Marianne Stenberg er tegner-illustrator og arbejder kun med papir og tusch. Det er fint. Det er finurligt. Det er poetisk.
Det er tegninger, der alle med en helt særlig og personlig streg, har en historie at fortælle. Som regel tager historierne afsæt i dyreverdenen oftest et farverigt og kærligt fugleunivers, hvor klodsede blåfodede suler kæmper mod tyngdekraft og bæreevne samt trangen til frihed sammen med svaler, Frogmouths fra Sri Lanka og lyserøde skestorke fra Afrika.
Hver har de et glimt, et udtryk, en holdning, der udtrykker basale menneskelige følelser lige fra den store kærlighed, over udlængsel til drømmen om det store univers og den skønne bevidsthed om, at vi alle er Part of Something Big.

Marianne Stenbergs streg er helt sin egen og løber af sted i sit eget krøllede univers ved hjælp af kalligrafipen og flydende tusch kombineret med akvarel.

Marianne Stenberg har igennem de seneste år udstillet forskellige steder i landet og udført tegneopgaver for blandt andet Legofonden og Hummel.

     
  Produktioner  
 

       


       


 


 
     

  Her finder du Marianne Stenberg      
 

 

 

Kontakt Marianne Stenberg

Adresse
Marianne Stenberg
Jernaldervej 245
DK-8210 Århus


Tlf.
+45 61 20 19 35

Email
E-mail: mariannestenberg@stofanet.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram