KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Konstancija Dzimidaviciene

Standnr.: B26


Konstancija er født, bor og arbejder i Litauen, og udstiller her for første gang i Danmark.

Hele sit voksenliv har hun arbejdet med ler. Hun er uddannet keramiker på Kunstakademi i Kaunas (Litauen), og i over 30 år har Konstancija undervist i keramik på kunstskole. Ved siden af undervisningen er hun flittig deltager i forskellige udstillinger, både lokalt og andre steder i landet. Efter Konstancija blev pensioneret fra kunstskolen, er hun ikke blevet mindre flittig på sit værksted.

I Litauen er hun erklæret som en af de mest spændende keramikere og har fået flere udmærkelser.

Konstancija blev kaldt en rolling stones. Aldrig hviler på det opnåede og altid søgende efter nye måder at kommunikere på. Hun elsker at eksperimentere i sit laboratorium. Hun arbejder med materialer som stentøj, porcelæn og ler af forskellige typer. Forskellige oxider og andre kemiske blandinger æltes i lermassen og glasurer fuldender værket. På den måde skaber hun kontraster i overfladen og strukturen.

Konstancija´s seneste værker er skulpturer som handler om verdensorden, naturens cyklus, historiens og nutidens aftryk på individuelle bevidsthed.

Konstancija´s unikke plastiske løsninger er kontraster mellem massive og lette, glatte og ru, stærke og sarte udtryk. Værkerne kan blive blikfang i såvel en klassisk som en hypermoderne indretning eller have.

Adresse i Litauen: Raudondvario pl. 196-4,LT-47151 Kaunas

Mail. konstancija.dzimidaviciene@gmail.com

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Konstancija Dzimidaviciene      
 

 

 

Kontakt Konstancija Dzimidaviciene

Adresse
Konstancija Dzimidaviciene
Birkevej 19
DK-4490 Ubby


Tlf.
+45 23419004

Email
E-mail: rasa@litterasa.dk


Sociale medier
> Facebook