KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Galleri Puls Art

Standnr.: A36


Henrik Elnegaard (f. 1972) dedikerede sig kunsten i 1995 og er nu en del af Københavns etablerede kunstscene. Hans malerier fremstår som abstrakte landskaber, der i deres farverige, sanselige paletter og lysende dynamiske kompositioner, indbyder til både fordybelse og nysgerrighed.

Kunstnerens abstrakte udtryk er udviklet fra klassisk realisme, hvor renæssancens klassiske laseringsteknik er videreført i moderne form, og hvor æstetikken beriger kunstværket.

Henriks kunst udspringer til dels af hans mange ophold i Bolivia og Cuba. I Bolivia fungerede han som censor på kunstakademiet i La Paz og har senere gæsteundervist på kunstakademiet i Trinidad i Cuba.

Han samarbejder med Nationalgalleriet i Trinidad, hvor han også har sit atelier, når han opholder sig i Cuba. Henrik maler og udstiller sin kunst i sit galleri på Frederiksberg - Galleri Puls Art. I galleriet udstiller flere prominente kunstnere sammen med Henriks egen kunst. Blandt andet den folkekære Michael Bundesen, Pancho, Yunior Hurtado, Lill Marlen og Lars H.U.G.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Galleri Puls Art      
 

 

 

Kontakt Galleri Puls Art

Adresse
Galleri Puls Art
Virginiavej 10
DK-2000 Frederiksberg


Tlf.
+45

Email
E-mail:


Sociale medier