KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Tina Ferch

Standnr.: 0


”Keramikken har stjålet mit hjerte- maleriet ligger i mit blod, og jeg trækker vejret gennnem kreativiteten”

Tina Ferch fortæller historier med keramikken, gerne med farver og tilfældighedernes spil. Den tilfældige streg rå, skæve univers, hvor leret selv bestemmer, er omdrejningspunktet i keramikken.

At det er farverne i samspil med kompositionen og de skæve detaljer , der er omdrejningspunktet, ses også i malerierne, som forfører og gør en glad i låget.

Tina ferch bor og arbejder i Aalborg, er oprindelig uddannet bioanalytiker, men har valgt at bruge kemien til de keramiske processer i stedet for, og har de seneste 10 år undervist i glas og keramik , og selv om maleriet har været lagt på hylden de seneste år, er glæde og lysten dertil tilbage i stor stil.

”Jeg maler abstrakt, men for den observante, er der også noget figurativt og en historie at finde i maleriet.

Det som jeg tror er så specielt ved mine krukker/keramik er spontaniteten. De er ikke ”planlagte”, de opstår efterhånden; farverne, formerne og mønsterne kommer ud af mine hænder uden forudgående tanke. De kan være fine, bløde, og samtidig med en ujævn kant, en skæv afslutning eller et spøjst håndtag, men hvor kvaliteten hele tiden er højt prioriteret”.

     
  Produktioner  
 

       


       


   


 
     

  Her finder du Tina Ferch      
 

 

 

Kontakt Tina Ferch

Adresse
Tina Ferch
Tranumparken 39
DK-9220 Aalborg


Tlf.
+45

Email
E-mail:


Sociale medier
> Facebook
> Instagram