KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Michelle Christine Funch

Standnr.: 00


Michelle Christine Funch (f. 1990) er inspireret af magiske oplevelser i en almindelig verden. Forestillingen om, at der ligger et glimtende magisk lag i spænd under vores egen verden, som sommetider slipper ud.

Michelle laver væghængte skulpturer i ler og malerier med akryl på papir. Gennemgående er en forkærlighed for sarte pasteller, blanke overflader, guld og glimmer. Til Kunst For Alle, kan du se:

- Magiske fisk: Fiskene er netop lavet ud fra forestillingen om det magiske, som er trængt ind i vores verden. Tanken om at sidde i en båd, lade hånden glide over bølgerne, for pludselig at få et glimt af noget skinnende i vandet. Efterfulgt af fornemmelsen af at have set et væsen fra en anden verden.
- Magiske portaler; som tillader, at man kan få adgang til liv med andre muligheder, besøge parallelverdener, og som kan være indgang for andre dimensioner.
- Mor-barn billeder: En serie på tre billeder, som skildrer Michelles oplevelse af den første tid som mor; forelskelsen og søvnløsheden.

Michelle har ikke nogen formel kunstuddannelse. Kunst er et frirum i livet, hvor dagdrømmene kan få en fysisk form. Verden bliver forstørret og kan få lov til at være mere magisk, end vi tror den er.

Michelle er i år, 2023, blevet scoutet af kunstbloggeren Connie Boe Boss til Kunst for Alles Upcoming Area.

     
  Produktioner  
 

       


       


 
     

  Her finder du Michelle Christine Funch      
 

 

 

Kontakt Michelle Christine Funch

Adresse
Michelle Christine Funch

DK-


Tlf.
+45 40104092

Email
E-mail: MichelleChristine@outlook.dk


Sociale medier
> Instagram