OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Carsten Baunsgaard

Standnr.: 140


Mine skabelser er et resultat af et frit flydende sind, der søger at udtrykke mine mange ideer, observationer og oplevelser i mit liv, hvor et overflod af kreativ kunstnerisk energi stimulerer og inspirerer.

Primært arbejder jeg med skulpturer, hvor en løs skitse som udgangspunkt, danner grundlag for mine refleksioner over formerne, som er min første inspirations kilde. I denne proces er fokus en afgørende komponent i at udvikle skulpturen, der føles autentisk og personlig. Min proces indebærer et spil mellem spontan, intuitiv berøring og omhyggelig overvejelse og hensigt. Jeg kan flyttes af en simpel kombination af strukturer og former, eller forholdet mellem former og kanter, eller samspillet mellem mønster og skala. Jeg tænker på det, som at lade tingene ske og herved afslører skulpturen noget nyt at reagere på. Hvert skridt kan ændre hele skulpturen og opstille et nyt sæt udfordringer. Det kræver øvelse og fortsat indsats, at være til stede i denne dialog og ikke blive båret væk af ønsket om, et hurtigt resultat eller en let løsning. Det kræver tillid til mine egne intuitive fornemmelser. Det er de abstrakte elementer - farver, former, linjer og teksturer, der skaber den visuelle følsomhed. Jeg bruger formsproget til, at tage fat på mine følelser, med det formål at vække interesse og inspirere. Der igennem udvikler jeg mine intime organiske kompositioner, ud af et behov for at udtrykke mig selv, og et dybt behov for at forstå formernes sammensætning. Formerne imellem skaber den umiddelbare visuelle harmoni, og gør det til et specielt øjeblik i nuet.

Livet inspirerer min kunst. Kunst er mit værktøj til, at udtrykke mine dybeste følelser. Det, at min kunst kan kommunikere følelser i beskueren, da indså jeg hvilken vigtighed kunst kan være, når beskueren forbindes med den kommunikation en kunstner udtrykker.

Jeg føler det, som et privilegium at kunne skabe og at have denne unikke mulighed, for at inspirere til dybere samtaler og nysgerrighed ved, at bruge former til en bedre forståelse af kunstens betydning og værdi i vores liv.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


     


 
     

  Her finder du Carsten Baunsgaard      
 

 

 

Kontakt Carsten Baunsgaard

Adresse
Carsten Baunsgaard
Galgebakkevej 5
DK-4200 Slagelse


Tlf.
+45 28808180

Email
E-mail: cb@carstenbaunsgaard.com


Sociale medier
> Website: www.carstenbaunsgaard.com
> Facebook: https://www.facebook.com/Carsten-Baunsgaard-758001407633648/
> Pinterest:
> Instagram: www.instagram.com/carstenbaunsgaard/
> Twitter:
> Linkedin: