Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Luna Antoni

Standnr.: A0


Luna Antoni, født 1998. Hun har tegnet så længe hun kan huske, og har gennem opvækst og skolegang plejet passionen for kunst.

Hun fandt sin egen streg da hun studerede på Visuel linje på Akademiet For Utæmmet Kreativitet, hvor hun også var medstifter af kunstgruppen ´Selvlysende´ som udstillede flere steder i København. Sidenhen er hun fortsat på egen hånd, og gik fuldtid med sin kunst i 2020, og har udstillet flere steder i landet.

Jeg tegner fordi jeg slet ikke kan lade være. Jeg forsøger altid via kunsten at fange drømme og tanker på papiret.
For mig er kunsten et sprog helt for sig. Et hvor vi kan udtrykke de følelser vi ikke har ord for, og jeg brænder for at tale til netop de sider af mennesket.
Jeg drømmer om at kunne skabe noget som kan give noget til beskueren. En tanke, en følelse, vække en drøm eller give et nyt perspektiv.
I min kunst møder man mange kontraster i form af blandede teknikker, stringente streger og utæmmet maling, farver og temaer. Mennesket, drømme og forgængelighed er temaer der ofte går igen i mine værker.

     
  Produktioner  
 

       


       


 


 
     

  Her finder du Luna Antoni      
 

 

 

Kontakt Luna Antoni

Adresse
Luna Antoni
Korfuvej 8, 2.tv
DK-2300 København S


Tlf.
+45 52174201

Email
E-mail: luna@moonmade.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram