KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Liz Berry Østergaard

Standnr.: A33


Jeg er født og uddannet i England og startede min kunstkarriere med et 2-årigt grundkursus i Fine Art (Kunst). Efterfølgende tog jeg en 3-årig BA i Science and Natural History Illustration (Videnskabelig og naturhistorisk illustration).

I over 25 år har jeg produceret ultrarealistiske medicinske illustrationer til bøger, magasiner og online-platforme. Igennem det arbejde har jeg lært vigtigheden af detaljer og præcision.

For 3 år siden begyndte jeg at ”doodle”, for at se hvor mine idéer ville tage mig hen. Jeg begyndte at hente inspiration fra mine omgivelser, mine børn og en kærlighed til naturen. Jeg leger med det dynamiske forhold mellem mennesker og dyr, og binder det hele sammen med et kreativt tvist og et bevidst budskab.

Jeg har brugt så stor en del af mit liv som illustrator med at lave præcise tegninger og seriøs videnskabelig formidling. Derfor kommer min oprørske side nu til syne I min kunst. Det tror jeg er noget jeg selv har brug for, for at bryde fri, men også noget som er nødvendigt for at skabe kunst, der gør folk nysgerrige og får dem til at spørge ”men hvorfor?” Og dermed bliver værker som "Horny Rabbit" født :)

Metodemæssigt begyndte jeg med akvareller, og siden kastede jeg mig over akrylmaling, som er let at arbejde med og passer godt til mine teknikker. Jeg kan lide at arbejde med alle medier, og jeg benytter ofte Photoshop til at lege med sjove ideer og kompositioner.

Jeg er landet et sted, hvor jeg holder fast i den anatomiske og næsten fotorealistiske illustrationsstil men kombinerer det med en drømmeverden - en linje til det underbevidste.

Jeg vandt 1 pris i Roskilde åben 2017 censuret udstilling.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 


 
     

  Her finder du Liz Berry Østergaard      
 

 

 

Kontakt Liz Berry Østergaard

Adresse
Liz Berry Østergaard

DK-


Tlf.
+45 27284609

Email
E-mail: liz@berry.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram