KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Ingerlise Vikne

Standnr.: B19


Ingerlise Vikne født og oppvokst i Vest Norge, bor og arbeider i dag i Danmark. Autodidakt.

Ingerlise Vikne er representert på soloutstillinger/gruppeutstillinger ved flere internationale Gallerier og kunstmesser.

Galleri V58, Århus
Berlin Art Project, Berlin
Galleri Brænderigården, Horsens
Gallery Fine Art, Oslo
Gallery Art Nou Millenni, Barcelona

Kurator Nicoline Noe, Galleri V58
Ingerlise Viknes kunst har en implosiv karakter. Den nærmest kræver en tilstedeværelse, hvor man indadskuende sanser sig selv – værende i en tilstand, hvor man oplever sig selv med eksistentiel ro.

Ingerlise Vikne formidler det indre univers. Hendes farvetoner er mættede og afdæmpede, og det er som om disse skalaer er essentielle for at kunne udtrykke den omsorg og kærlighed, hun nærer for sine Characters. Det er dem, hun maler. De bygger alle på forskellige elementer i Ingerlise Viknes liv, og hun udtaler sig således om sine motiver:

’Mine figurer på lerredet har valgt, de er bare et annet sted hvor våre sanser nøytraliseres og ikke stimuleres -et sted hvor ikke det er forventninger-forpliktelser- et sted hvor du vender deg innad, og opplever......stille lykke...’

Med stor insisteren søger Ingerlise Vikne at inddrage os i værkernes indre landskaber. Hun tilbyder os et spejl og minder os om værdien af at glide ind i et rum i sindets kosmos.

Nicoline Noe - GALLERIV58

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Ingerlise Vikne      
 

 

 

Kontakt Ingerlise Vikne

Adresse
Ingerlise Vikne

DK-


Tlf.
+45 21755021

Email
E-mail: ingerlise@vikne.com


Sociale medier
> Website
> Instagram