KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Susanne Gemmer

Standnr.: B54


Et maleri er energi

Om kunstneren Susanne Gemmer

Af kunstrådgiver, skribent og blogger Connie Boe Boss

For Susanne Gemmer (1967) handler kunst om at give energi videre.

Hun transformerer sine oplevelser, følelser og tanker til et maleri, og den energi, hun lægger i tilblivelsen af billedet, transporteres til beskueren. Netop energi, kraft, skønhed, balance og ro er nogle af de egenskaber, hendes publikum ofte nævner, når de køber hendes kunst.

Hvad enten Susanne Gemmer maler abstrakt ekspressionistiske malerier eller figurationer med kvindeskikkelser, følger hun sin intuition og spiritualitet.

For hende er der ikke noget hokuspokus over energien, der flyder i verden og mellem mennesker, den er ret håndgribelig, ligesom hendes brug af klarsyn for hende nærmest bare er en meget stærk intuitiv sansning af andre menneskers følelser og en stor empatisk evne.

Om sin maleproces siger hun selv, at hun komponerer med farver, ligesom musikere komponerer med noder. I atelieret er hun helt sig selv og kan lukke af for andres energi. Efter store energiudladninger, hvor hun kan male på 10 værker ad gangen, følger arbejdet med at skabe struktur, dybde og balance i værket, indtil hun kan se og mærke, at værket er færdigt og har sin egen vibration.

Susanne Gemmers kunstværker besidder en høj grad af energi og alligevel fremstår de harmoniske. Farvepaletten er afstemt, med enkelte afstikkere til kontrastfarver, hvilket medvirker til, at helhedsindtrykket er et balanceret og smukt kunstværk.

     
  Produktioner  
 

       


   


 
     

  Her finder du Susanne Gemmer      
 

 

 

Kontakt Susanne Gemmer

Adresse
Susanne Gemmer
Biltoftvej 1, Næsbjerg
DK-6800 Varde


Tlf.
+45 40171711

Email
E-mail: susanne@gemmer.dk


Sociale medier
> Website