OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Violeta Miranda

Standnr.: 121


Billedkunstner Violeta Miranda er uddannet fra kunstakademiet i Mexico (UAEM) og Spanien

(UCLM), og har specialiseret sig i skulptur og kunstinstallationer.

Efter at have arbejdet med klassisk skulptur i nogle år begyndte Violeta Miranda at skabe sit personlige billedunivers, fyldt med nye organiske former som ofte har en subtil reference til naturlige former, eller eksistenser på mikroniveau, men som umiddelbart virker helt organisk ekspressive.

Sideløbende med denne organiske skulpturpraksis arbejder Violeta Miranda med kunstinstallationer som fremstår som tredimensionale tegninger – en allegori over den digitale verden, men som hun udforsker igennem en performativ proces, som nærmest rituelt foregår uden publikum. Installationsværkerne fotograferes herefter og fremstår som et digitalt bearbejdet billede, men er faktisk et foto af en fysisk manifestation – tråd udspændt i et fysisk rum med belysning, som herefter foreviges. Disse fotos er det endelige, tilbageværende værk, idet installationerne oftest vikles tilbage enten samme dag eller efter ganske få dage.

Violeta Miranda har igennem sin kunstneriske praksis både arbejdet indenfor de traditionelle udstillingsrammer så som gallerier, udstillingssteder, museer; og alternative steder med Landart og Street Art igennem sine installationsværker. Hun har løbende udstillet både i Danmark og internationalt.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Violeta Miranda      
 

 

 

Kontakt Violeta Miranda

Adresse
Violeta Miranda
Røjlehaven 89,
DK-2630 Tåstrup


Tlf.
+45

Email
E-mail: mirandavioleta@yahoo.dk


Sociale medier
> Website:
> Facebook:
> Pinterest:
> Instagram:
> Twitter:
> Linkedin: