KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Maja Karen Hansen

Standnr.: A22


Jeg er uddannet fotograf med fokus på brug af tekstur, lys, skygge og digital bearbejdning.

Min praksis består af to ben, hvoraf den ene er af mere kommerciel art med fokus på stillebens og image fotos til brands og interiørmagasiner. Gennem dette arbejde udvikler jeg nye teknikker og udtryk, hvilket jeg drager ind i min kunstneriske praksis, som består af mere eksperimenterende værker.
Overordnet har mit kunstneriske fokus i de seneste år været at undersøge vores opfattelse af virkeligheden gennem at portrættere både det grimme og poetiske. Mine værker indeholder ofte modstridende stemninger og bevæger sig i spændingsfeltet mellem det ubekendte og det genkendelige. Kroppen eller vores hylster er ofte udgangspunktet for værkerne. For det meste udebliver personlige træk til fordel for et mere stilistisk udtryk, hvor detaljer i hud og krop fremhæves.
Jeg arbejder ofte serielt, da jeg betragter mit arbejde som historiefortælling og på denne måde kan værkerne skabe en spænding hinanden imellem.
Jeg fremhæver det hengemte og uoplyste ved at udforske kontrasten i forgrundsmotivet og det negative tomrum, der udfolder sig i baggrunden.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Maja Karen Hansen      
 

 

 

Kontakt Maja Karen Hansen

Adresse
Maja Karen Hansen
Kildeagervej 18
DK-4173 Fjenneslev


Tlf.
+45 26806056

Email
E-mail: majakarenhansen@gmail.com


Sociale medier
> Website
> Instagram