KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Sanne Bruhn

Standnr.: A7


Jeg arbejder med kunsten fra min bopæl på Haderslev Næs. Jeg søger hele tiden at udvikle mig og slå mig løs på lærredet, hvor jeg drages mod det uvisse og uperfekte i maleriet. Mit ønske er, at jeg via mine kunstneriske udtryk kan inspirere dig til oplevelser, historiefortælling, glæde og spontanitet, når du går på opdagelse i mit billedunivers.

I mit arbejde er jeg meget inspireret af naturens farver og den måde naturen sammensætter farver på. Jeg elsker når solen skinner på et rødt/orange hyben nede ved stranden og farven bliver helt klar. I efteråret når træer og buske går fra grønt over i de mere brændte farver som brunt, mørkerødt og gult. Det kan også være de smukke rapsmarker i foråret, og en mark eller græsplæne fyldt med mælkebøtter.

På mine daglige gåture langs stranden finder jeg ro og inspiration til en vandring i sansernes fantastiske univers. Årets gang er fascinerende med dets utallige farvenuancer, som skifter i takt med årstiden. Jeg er derfor optaget og drevet af at indfange naturens magiske øjeblikke og overføre disse til mit lærred.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Sanne Bruhn      
 

 

 

Kontakt Sanne Bruhn

Adresse
Sanne Bruhn
Skrågyde 13
DK-6100 Haderslev


Tlf.
+45 30665606

Email
E-mail: info@sannebruhn.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram