KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Sanne Bruhn

Standnr.: B78


Sanne Bruhn (1968) bor i Hejsager sydøst for Haderslev i Sønderjylland, nær havet, i tæt kontakt med vind og vejr. Dette ses og mærkes helt umiddelbart i hendes abstrakt-ekspressionistiske malerier, hvis særkende i både rytme, farveholdning og taktilitet er naturen og dens farver og stemninger.

Farverne
Havets farver, strandens, himlens, de utrolig mange farver naturen har; alt dette inspirerer Sanne Bruhn. Den lyseblå himmel, det varme gule sollys, de grønne nuancer i græsset og havet, de grålig-beige toner i sten og sand, de røde farver i bær og blomster. Naturen giver alt og betyder alt. Den giver indre ro og tilbyder uendelig mange sansninger og oplevelser og et uendeligt antal farver, af hvilke rigtig mange er at finde i Sanne Bruhns univers.

Selv beskriver hun det således: ”En af mine yndlingsbeskæftigelser, ud over at male selvfølgelig, er at sidde ved stranden og kigge ud over havet. Det mest fascinerende er, at udsynet og indtrykkene er så forskellige fra dag til dag, ja endda fra time til time. Årstidernes skiften er det smukkeste syn af farvespil, som lader tankerne og ideerne flyde frit.” Og netop dette: At lade det flyde frit er essentielt når Sanne Bruhns sanser tager indtrykkene fra gåturene langs vandet ind og lagrer billeder, dufte, farver og former, nærmest som minder i sjælen, som så dukker op igen når hun maler.

At naturen selv sammensætter farver på så perfekt en måde er en kilde til stor glæde og evig inspiration. I stilheden tages lyset og farverne ind, og omsættes med høj energi til harmoniske og smukke abstrakte værker.

     
  Produktioner  
 

       


       


 


 
     

  Her finder du Sanne Bruhn      
 

 

 

Kontakt Sanne Bruhn

Adresse
Sanne Bruhn
Skrågyde 13
DK-6100 Haderslev


Tlf.
+45 30665606

Email
E-mail: info@sannebruhn.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram