OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Jette Reinert

Standnr.: B13


Jette Reinert, autodidakt billedkunstner fra Vejle. Jeg har altid tegnet og malet, bla inspireret af min mor der også var kunstner. Kreativiteten har jeg udnyttet en del år som tegner/grafisk designer i reklamebranchen. Jeg har tegnet hos Viborg kunstneren Lasse Windsløw og er vider uddannet på Århus Kunstakademi.

Mit arbejde er som orden i kaos. Malingen, der løber i bløde organiske former. I disse former opstår der fugle, dyr, mennesker eller dele af dem. De er aldrig "perfekte"! Menneskene i vores verden er heller ikke perfekte - og på mine værker viser jeg dette - gør det smukt at være almindelig uperfekt!

Kontrasten til de bløde organiske former og figurer er de faste grafiske mønstre - fra kaos til kunst. Billederne skal skabe glæde, men også undren, og så går det ikke noget at fantasien bliver sat i gang. Tankerne bliver sat i gang, undres - beskueren stiller sig selv spørgsmål om, hvorfor det ser sådan ud, opdager en ny lille detalje, smiler, fantasien er I gang og beskueren oplever sit eget lille eventyr i billedet. FRA KAOS TIL KUNST.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Jette Reinert      
 

 

 

Kontakt Jette Reinert

Adresse
Jette Reinert
Polarvej 59
DK-7100 Vejle


Tlf.
+45 60150069

Email
E-mail: jette@reinert.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram