KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Linè Ringtved Thordarson

Standnr.: B30


Line Ringtved Thordarson (DK) Bachelor of Fine Art · Speciale i skulptur

Line Ringtved Thordarson er uddannet på Iceland University of the Arts, Reykjavik (1996) og har en Bachelorgrad i kunst, med speciale i skulptur.

Som 26-årig flyttede Liné til Island for at studere kunst. Derefter flyttede hun til Frankrig, hvor hendes kunstneriske karriere tog fart.
Siden 1997 solo- og gruppeudstillinger på internationale og danske museer, gallerier, institutter og kunstmesser, i Monaco, Spanien, Schweiz, Norge, Italien, Grækenland, Tyskland og Frankrig (Paris, Cannes, Nice, Bordeaux, Cognac). Flere udendørs bronzeskulpturer i Danmark.

Velgørenhedsudstillinger i udlandet for bl.a. Prins Albert II af Monaco Foundation, Monaco Charity Film festival og Prinsesse Stephanie af Monaco Aids Foundation.

Bor og arbejder i dag i Aarhus.

Formsproget i Linés skulpturer er sensuelt, sanseligt og følelsesbetonet.

Kunstneren udtaler selv:
”Mine skulpturer er ‘levet liv’ omsat til form. Hermed kommer hver skulptur til at indeholde sin egen fortælling om livet og mennesket”.

“En strøm af lidenskab – Thordarsons skulpturer oser af sanselighed. Man kunne fristes til at beskrive hendes form som ”en lavastrøm af lidenskab”. I samme moment, som man registrerer begærets kraft, opdager man figurernes skrøbelighed. Med ét fremstår de blottede, og som befinder de sig uden for synsvidde. Dét er de blot ikke! De befinder sig udstillet og i en tilstand hinsides enhver form for blufærdig bevidsthed.”
Lars Svanholm Kunstkritiker

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Linè Ringtved Thordarson      
 

 

 

Kontakt Linè Ringtved Thordarson

Adresse
Linè Ringtved Thordarson
Atelier: Kunstnerhuset, Kalkværksvej 11A
DK-8000 Aarhus C


Tlf.
+45 29664709

Email
E-mail: line.thor@hotmail.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram