KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Charlotte Farup Ohrt

Standnr.: A0


’Poesi på lærred’ – ’Poetry on Canvas’

Man kan gå på opdagelse i Charlotte’s abstrakte oliemalerier. De er fyldt med små historier, gemt i gulnede italienske skrifter eller avisudklip. Der er stoflighed, dybde og massevis af detaljer i hendes malerier, der ofte er bygget op i flere lag og med forskellige former for struktur og tekstur, der giver det færdige maleri en tredimensionelt fornemmelse.

Charlotte arbejder utraditionelt i metode og teknik – og hun afprøver ofte nye udtryk med olie, akryl eller spraymaling. Det skal helst være lidt råt og med en kant. ’For mig er det processen, der er det væsentlige, når jeg arbejder med maleriet. Jeg eksperimenterer direkte på lærredet og det er ofte tilfældet, der bestemmer en ny nuance eller farveskala. Jeg arbejder med sand, tapetrester, blonder, spartelmasse, gamle aviser og italienske skrifter. Min største inspirationskilde er jordfarverne i Italien, hvor de afskallede døre og vindblæste facader i okker, burnt siena og raw umbra altid fascinerer.’

Charlotte er uddannet journalist og tidligere professionel danser. I dag lever hun udelukkende af hendes passion; maleriet.

De sidste 15 år har hun udstillet i utallige kunstforeninger i Danmark, udstillet i Italien, og været deltager på langt de fleste kunstmesser i landet.

Hvert år har Charlotte maleskole i Toscana og yoga –og malerejser til Indien, Marokko og Sicilien med Kipling Rejser og Amisol Rejser.

Desuden tilbyder Charlotte malekurser, teambuilding for virksomheder og erhvervsliv med ’Kunst som værktøj’ samt foredrag om hendes spring fra journalistikken til kunstnerlivet til kunstforeninger og kunstklubber.

Senest har Charlotte uddannet sig som yogalærer på en ashram i Sydindien og underviser i Vinyasa Power Yoga i Lyngby og Frederikssund ved siden af hendes kunstneriske virke.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Charlotte Farup Ohrt      
 

 

 

Kontakt Charlotte Farup Ohrt

Adresse
Charlotte Farup Ohrt
Tjørnevej 7
DK-2800 Kongens Lyngby


Tlf.
+45 20815970

Email
E-mail: charlotte@farupohrt.dk


Sociale medier