OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Frederikke Lea Heiberg

Standnr.: 100


Frederikke Lea Heiberg blev uddannet fotograf efter et studieophold på Holbæk Kunsthøjskole og en læreplads. Hun har arbejdet kommercielt i 20 år, men efterhånden med en mere insisterende kunstnerisk tone i billederne som har affødt kunstfotoet som en naturlig del af hendes profession.

Astronauten er landet i en billedeserie, i forskellige, og til tider, spøjse, situationer. Frederikke trækker også på sine billeder fra opvæksten i Vensyssel, hvor lyset kan tone sig ud til én farve i naturen. Det nordiske udtryk er gennemgående i billederne.

‘Jeg er præget af min opvækst i Vensyssel, hvor lyset er gennemtrængende i alt. Det kan være på en stille måde ligeså vel larmende, og det bruger jeg i mine fotos. Jeg synes også det er vigtigt at få en lille sjov detalje med i fotoet, så det ikke kun er et ‘foto’. Astronauten ex., han er sjov, fordi han ‘lander’ i situationer hvor du og jeg ikke vil tænke over hvordan vi er placeret, men det gør han. Når han står på en bar med et glas i hånden, ja, så er det for ham en udfordring. Kom og se!’

     
  Produktioner  
 

       


       


   


 
     

  Her finder du Frederikke Lea Heiberg      
 

 

 

Kontakt Frederikke Lea Heiberg

Adresse
Frederikke Lea Heiberg

DK-


Tlf.
+45

Email
E-mail: fotograf@frederikkeheiberg.dk


Sociale medier
> Website: frederikkelea.dk
> Facebook: Facebook Frederikke Lea Heiberg
> Pinterest: Instagram Frederikke Lea Heiberg
> Instagram:
> Twitter:
> Linkedin: