KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Carsten Guldborg

Standnr.: B70


Carsten Guldborg er en veletableret kunstner, som sælger sin kunst nationalt og internationalt. Carsten er samtidig indehaver af det aalborgensiske Galleri Guldborg, hvor du altid er velkommen til at kigge og snakke om kunst.

Carsten er blevet kendt på sine malerier med indianere og kvinder med mange farver. Ligeledes har Carsten slået igennem med sine by motiver af f.eks. København og andre danske byer.

Carsten tager samtidig imod bestillingsopgaver, og maler gerne sine kunders idéer. Derudover sælger han kunsttryk af udvalgte værker i et begrænset oplag.

Carsten Guldborg har skabt sin egen meget genkendelige kunststil - en stil, som er fyldt med kontraster og detaljer. Carstens mål er, at man skal kunne se på maleriet i mange måneder og stadig finde nye detaljer.

Galleri Guldborg kan besøges i de naturskønne omgivelser ved Limfjorden på Rærupvej 50 i Vodskov (den nordlige del af Aalborg). Det nye galleri har tidligere været et genoptræningscenter for hunde, og det kan også ses i galleriet, hvor en stor pool er omdannet til et helt unikt og spændende galleri.

Du kan se meget mere af Carsten Guldborgs kunst lige her: www.galleri-guldborg.dk

     
  Produktioner  
 

       


       


 
     

  Her finder du Carsten Guldborg      
 

 

 

Kontakt Carsten Guldborg

Adresse
Carsten Guldborg
Røgildsvej 25
DK-9400 Nørresundby


Tlf.
+45

Email
E-mail:


Sociale medier
> Website
> Facebook