KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Katja Dahl Galleri/Atelier

Standnr.: B64


Katja Dahl er en dansk maler og kunstner, der blev født i 1970. Hun er kendt for at skabe figurativ kunst og har specialiseret sig i at male kvinder og ansigter. Hendes kunstværker er unikke og skiller sig ud på grund af hendes specielle teknik.

Dahl har etableret sit eget galleri i Helsingør, hvilket fungerer som et udstillingsrum for hendes værker. Galleriet giver besøgende mulighed for at opleve hendes kunstneriske vision og dykke ned i hendes inspirerende værker.

I sin figurative kunst fokuserer Dahl på at skildre kvinder og ansigter med stor detaljerigdom og følelse. Hun formår at fange de fineste nuancer af menneskelige udtryk og skabe en dyb forbindelse mellem motivet og betragteren. Hendes værker udstråler ofte en følelse af mysterium og intensitet, hvilket gør dem både dragende og tankevækkende.

Dahl´s specielle teknik er kendetegnet ved en blanding af realisme og abstraktion. Hun eksperimenterer med forskellige maleteknikker og anvender forskellige materialer for at skabe unikke teksturer og effekter på lærred. Hendes malerier kan omfatte lag af farve, subtile penselstrøg og kreativ brug af lys og skygge for at give en særlig dybde og liv til motiverne.

     
  Produktioner  
 

       


       


 
     

  Her finder du Katja Dahl Galleri/Atelier      
 

 

 

Kontakt Katja Dahl Galleri/Atelier

Adresse
Katja Dahl Galleri/Atelier
Bjergegade 2c
DK-3000 Helsingør


Tlf.
+45 +45 22453015

Email
E-mail: Dahlkatja28@hotmail.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram