Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Mette Rørsted

Standnr.: A27


Keramikkunstner Mette Rørsted

Jeg er keramikkunstner i København, og tidligere uddannet arkitekt fra Århus. Mit keramiske liv startede i USA, hvor jeg boede fra 2002 til 2005. Uddannelsen forsatte på Århus Kunstakademi, og førte til etablering af mit første værksted i Århus og siden 2011 værksted i København.

Et udtryk for en følelse, en stemning eller en personlighed er hvad skulptur handler om for mig. Derudover på et andet plan om essensen af f.eks. elefant, hest, menneske.

Jeg laver også krukker og skåle. De er, som vi mennesker: lidt skæve, aldrig ens, og elskelige ved nærmere bekendtskab.

Man kan se en skulptur fra uendeligt mange vinkler og hele tiden opdage noget nyt.

Jeg håber at noget af den energy og inspiration jeg lægger i skulpturene kommer videre ud til dig, som en forbindelse til noget du selv har oplevet eller drømt om. Og som du for lyst til at tage med dig.

Arbejdsproces.

Jeg arbejder meget med perlite, en lertype som indeholder vulkansk materiale. Perlite har en grov strukrur og sammen med oxider og sprøjteglasur ender det med et meget levende udtryk, som man næsten er nød til at røre ved.

Arbejde med ler/stentøj er en langsommelig proces, som gør at man må udvikle sin tålmodighed. Det er en afvekslende proces med blanding af ler, udformning, tørring, forglødning, glasering og til sidst brænding. Spændingen ved at åbne en ovn efter den sidste brænding er altid fantastisk.

     
  Produktioner  
 

       


       


 
     

  Her finder du Mette Rørsted      
 

 

 

Kontakt Mette Rørsted

Adresse
Mette Rørsted
Attemosevej 20B
DK-2840 Holte


Tlf.
+45 23980493

Email
E-mail: keramikku@hotmail.com


Sociale medier
> Website