OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Mette Vester

Standnr.: B55


Billedkunstner med atelier og galleri i Egå (nord for Aarhus)

En verden i farver
Intet i livet er tilfædigt - end ikke mine penselstrøg. Mine malerier er umiddelbart abstrakte, men i mine øjne fortæller de historier, de kan være udtryk for ting jeg har oplevet - sanse indtryk - farveglimt - stemninger - omgivelser - følelser. Jeg udtrykker mig visuelt, via farver - det er sådan jeg ser verden.

  Beskrivelse af Mette Vesters kunst:
Tiden står ikke stille i Mette Vesters farvestrålende billedunivers. Farverne og formerne falder ind og snor sig rundt om hinanden. Malerierne er fyldt med variation og dynamik. Nysgerrigheden og legen med farverne skaber nogle spændende malerier.

Hendes malerier er organisk tænkte og lyriske. Der tales ikke med et entydigt sprog, men nuanceres så farverne skaber stemninger og de blandes ind i hinanden. Mette Vester udviser sans for en energisk komposition, hvor der opstår balance og hun formår at gøre sine malerier behagelige, hvilket i høj grad også skyldes hendes sikre farvesans. Hun sætter farverne i centrum og fremdyrker dem med harmonisk samklang.

Der er lyrik og glæde i Mette Vesters billeder. Det er blot om at træde ind og opleve, lade farverne omfavne dig, og sende tankerne på himmelflugt.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Mette Vester      
 

 

 

Kontakt Mette Vester

Adresse
Mette Vester
Skæring Strandvej 64
DK-8250 Egå


Tlf.
+45 61670230

Email
E-mail: mail@mettevester.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram