Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Poul Kidmose

Standnr.: B0


Jeg har arbejdet med stenskulpturer de sidste 20 år. Ved at arbejde i sten, kan jeg kombinere min håndværksmæssige baggrund med det at skabe noget i et materiale, der rummer utroligt mange muligheder både i farve og bearbejdningsform. En anden ting, jeg kan lide ved stenmaterialet, er, at det kan opleves med flere sanser - en poleret sten er det næsten umuligt at holde fingrene fra.

Jeg vil gerne fortælle en historie med mine sten. Historien er mere blevet målet og stenen midlet, i de år jeg har arbejdet med skulpturer. Derfor er jeg begyndt at udstille mine digte sammen med skulpturerne. Mit budskab er som udgangspunkt altid positivt. Det kan handle om at se skønheden i de nære ting, i naturen, eller jeg vender et problem på hovedet, så man pludselig kan se det i et andet lys. Humoren har en stor plads i mine fortællinger, for jeg tror på, at budskabet gør lettere ind, hvis der er plads til et lille smil.

     
  Produktioner  
 

       


       


     


 
     

  Her finder du Poul Kidmose      
 

 

 

Kontakt Poul Kidmose

Adresse
Poul Kidmose

DK-


Tlf.
+45 20959175

Email
E-mail: hpkidmose@stofanet.dk


Sociale medier
> Website