KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Rasa Dzimidaviciute Olesen

Standnr.: B26


Rasa Dzimidaviciute Olesen

Billedkunstner Rasa Dzimidaviciute Olesen er født og opvokset i Litauen. Hun er uddannet på Kunstakademiet i Tallinn Estland. Rasa har boet i Danmark i 22 år og har aktivt udstillet de seneste 10 år i Danmark og udlandet.

Hvis man skulle beskrive Rasas kunst meget kort, kunne man kalde det for vittige billedfortællinger om menneskeheden på godt og ondt. Det er nemlig en historie Rasa fortæller i sine oliemalerier. Hun bevæger sig i en verden af myter, eventyr, sangtekster, ordsprog og ordspil, så mennesket og dets forhold til omgivelserne, naturen og ikke mindst til sig selv, er de vigtigste temaer. Selvbekræftelsen, længsler efter den eneste ene, søgning efter det perfekte liv og den ægte sandhed.

Rasas udtryk er realistisk, meget detaljeret med stænk af magi, symbolisme, surrealisme og humor. Der kikkes på de velkendte bibelske historier, myter eller eventyrer med nutidsmenneskets tankegang. Der findes nye måder at fortolke og fortælle en historie på.

Rasa drager tilskuerne ind i billedet og giver dem mulighed for at fortolke historien ud fra deres egen livserfaring eller synsvinkel. Beskueren skal huske at tage sin humoristisk sans med, da de fleste billeder indeholder en eller en anden form for humor.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


       


     


 
     

  Her finder du Rasa Dzimidaviciute Olesen      
 

 

 

Kontakt Rasa Dzimidaviciute Olesen

Adresse
Rasa Dzimidaviciute Olesen
Birkevej 19, Ubby
DK-4490 Jerslev Sj.


Tlf.
+45 23419004

Email
E-mail: rasa@litterasa.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook