KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Suse Hartung

Standnr.: B24


Suse Hartung har siden 1993 deltaget i adskillige kunstudstillinger, og er uddannet tekstildesigner fra Danmarks Designskole med eget firma; suse har tung.

Suse har i mange år arbejdet med oliemaleri med tekstiltryk, men har de seneste par år eksperimenteret med at lave figurative tegninger og malerier på genbrugsmaterialer, og bruger materialet som en del af udtrykket. Materialerne er gamle søkort, nodepapir, tapet, kartonemballage og diasrammer - up-cycling kunst.

Samspillet mellem materialerne og motiverne skaber en fortælling, for eksempel når hun tegner dyr på et søort og udvider fortællingen i forhold til den oprindelige.

Der er altid dyr i Suses motiver og nogle gange mennesker. Der er humor og en intensitet - for eksempel i dyrenes udtryk.

Suse er ofte inspireret af nyheder og avisartikler, så der ligger en underliggende tanke bag, som kan anes mere eller mindre tydeligt. Det kan være miljøkatastrofer, eller vores behandling af dyr. Så i et værk der umiddelbart forestiller søde og sjove dyr, kan man fornemme et barskere udtryk.

Hun bruger forskellige tuscher og pensler, både dyre og helt billige, alt efter hvad hun fornemmer i forhold til materialet.

Suse Hartung deltog i Galleri Oxholms Talentudstilling i januar.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


   


 
     

  Her finder du Suse Hartung      
 

 

 

Kontakt Suse Hartung

Adresse
Suse Hartung
Nørrebrogade 5 C, Tekstil 3. sal.
DK-2200 København N


Tlf.
+45 27149270

Email
E-mail: suse@susehartung.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Pinterest
> Instagram