KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Vibeke Lerfeldt Bjerker

Standnr.: B66


Vibeke Lerfeldt Bjerker har en fortid som grafisk designer og har beskæftiget sig med kunst i 15 år.

Hun er en intuitivt arbejdende kunstner med grafikerens sikre blik for den på én gang klare og dynamiske komposition.

Malerierne er alle abstrakte og udgøres af amorfe organiske former i klare farver suppleret af større eller mindre indslag af sort. Den rene hvide farve udgør en vigtig bestanddel af kompositionerne og kan bringe mindelser om vand, hvori mikroorganismer svømmer rundt i kontinuerlig bevægelse.

Malerierne virker dynamiske, men alligevel yderst harmoniske og behageligt pirrende. Ved at skifte mellem transparente og halvtransparente farveflader og ved at lade de hvide partier dominere nogle kompositioner og lade dem være mere tilbageholdende i andre, lykkes det Vibeke Lerfeldt Bjerker at skabe stor rytmisk variation de enkelte malerier imellem.

Virkningen er alt andet end aggressiv. Tværtimod har malerierne en næsten meditativ effekt. Noget, der ikke mindst skyldes balancen mellem den sorte farve og de lysende varme kulører og mellem passager af stor energi og partier, hvor stilheden hersker.

Vibeke Lerfeldt Bjerker lægger selv stor vægt på, at hendes malerier skal skabe glæde hos beskueren, og at det hele ikke behøver være så højtideligt endda. Det er bl.a. derfor, at man kan vende billederne, som man har lyst til. Den endelige oplevelse er helt op til dig og mig.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Vibeke Lerfeldt Bjerker      
 

 

 

Kontakt Vibeke Lerfeldt Bjerker

Adresse
Vibeke Lerfeldt Bjerker
Jernbane Alle 95, butik 1
DK-2720 Vanløse


Tlf.
+45 20275141

Email
E-mail: lerfeldtbjerker@me.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Pinterest
> Instagram
> Linkedin