KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Galleri KBH V Helle Borre

Standnr.: A18-19


Siden 2006 har kunstner og galleriejer Helle Borre repræsenteret ung og spændende samtidskunst af både etablerede og up-and-coming kunstnere i galleriet.

Der er 20 dygtige kunstner fra ind- og udland tilknyttet og 5 af kunstnerne har atelierplads i galleriet. Der er altid mere end 200 forskellige værker at vælge mellem i galleriet.

8-10 gange om året har galleriet solo- eller gruppeudstillinger med henholdsvis eksterne og interne kunstnere. Galleriet får dermed vist en bred vifte af samtidskunst i mange forskellige stilarter og udtryk, og er med tiden blevet kendt for at være et "gro-sted" for up-and-coming kunstnere.

Ã?  Galleriet har fra start haft et godt samarbejde med forskellige kunstforeninger. Er du interesseret i moderne kvalitetskunst til virksomheden, hjælper og rådgiver gallerist Helle Borre gerne med indkøb, udsmykning eller udstillinger.

Galleri kbh kunst sælger moderne kunst til hjemmet eller virksomheden - og er du i tvivl, om du har fundet det rette kunstværk - er det muligt at låne det med hjem på prøve.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


       


       


       


 
     

  Her finder du Galleri KBH V Helle Borre      
 

 

 

Kontakt Galleri KBH V Helle Borre

Adresse
Galleri KBH V Helle Borre
Øster Søgade 34, kld.
DK-1357 København K


Tlf.
+45 61666646

Email
E-mail: helle.borre@gmail.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram