KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Kathrine van Godt

Standnr.: A31


Kathrine van Godt er en legende kunster, med stærk holdning, sprælskhed og en løssluppenhed men stadig seriøs tilgang til sit kunstneriske virke. Hun bevæger sig rundt i en koloristisk og finurlig verden, hvor humor, overraskelsesmomentet og efterrationalisering spiller en vigtig rolle. Det ses især i hendes Pig Arts - den lille grisefigur som er blevet en betydelig del af Kathrine van Godts personlige kendetegn og en stor del af hendes kunstneriske arbejde.

Hver lille gris er unik med sin egen historie og budskab. Figuren indeholder små overraskende elementer som pels, gafler, ure, sko og perler. Kunstneren finder inspiration til de finurlige Pig Arts i ord og titler som svinepels, svinestreger, kaste perler for svin eller fra personer, som har lavet en svinestreg - og så vender hun det på hovedet med humor og positiv tilgang. Kathrine van Godt har for øje, at grisen er et yderst intelligent og kommunikativt dyr. Med god humor og sjove accessories fundet på loppemarkeder m.m. skaber hun små figurer, der rører hjertet.

På lærrederne er det grafiske linjer, rytmiske mønstre og farvernes energier, der optager Kathrine van Godt. Med akryl/oliemaling, pastelkridt, tegneredskaber og eksperimenterende materialer leger kunstneren med det kunstneriske udtryk og skaber farverige visuelle oplevelser.

     
  Produktioner  
 

       


     


 
     

  Her finder du Kathrine van Godt      
 

 

 

Kontakt Kathrine van Godt

Adresse
Kathrine van Godt
Gl. Visborgvej 165, Visborg
DK-9560 Hadsund


Tlf.
+45 51202120

Email
E-mail: kathrinevangodt@gmail.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Pinterest
> Instagram
> Linkedin