OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Rikke Jacobsen

Standnr.: 69


Rikke Jacobsen arbejder med kunst på papir, og primært i akvarel. Hun bor i Aalborg, og sprang for alvor ud som kunstner sidste år, og har siden arbejdet intens med udviklingen af hendes stilart og udtryk. Hun bruger akvarellen meget kontrolleret og sirligt i sarte tonenuancer, som med sine lag bliver insisterende og nærværende. Det er figurative og naturalistiske værker med et abstrakt element, men mest af alt en søgen i at udtrykke en følelse.

"Mine akvareller handler ofte om livets balance og skrøbelighed. Mine motiver er enkle men deltaljeret på det hvide papir.

Det er centralt for mig, at intensiteten i billedet kommer frem, og det skaber jeg ved, at akvarellens sarte farver både kan underspille og fremhæve budskabet.

I modsætning til akvarelmaling som den typisk ses, hvor billederne bliver til i en hurtig proces, tager mine billeder lang tid at male, da jeg pertentligt styrer akvarellen, hvis egenskab kan være svære at kontrollere.

Mine akvareller kan associere til en svunden tid, med med et samtids strejf, og derved forbinder motiverne fortid og nutid. Min intention er at afspejle menneskets, individets og naturens skrøbelighed og styrke."

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Rikke Jacobsen      
 

 

 

Kontakt Rikke Jacobsen

Adresse
Rikke Jacobsen
Grønnegangen 1, 3. th
DK-9000 Aalborg


Tlf.
+45 21563711

Email
E-mail: rikkej@me.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram