OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Tine Secher

Standnr.: 72


Tine Secher er uddannet som keramiker på Danmarks Designskole i København. Hun arbejder som noget helt specielt med keramiske farver og forskellige trykmetoder, og overfladerne er ofte tykke glasurer i flere lag. ??Hun kalder sine produkter for "smykker i rummet", da de både er unikke værker og kan anvendes som brugsting.?Det er krukker i forskellige størrelser og i mange forskellige farver samt fade og kakler med grafiske tryk.

Derudover laver hun kompositioner på mindre fliseflader til borde eller vægge - eller som billeder til at hænge op. Man kan altid bestille sine egne helt specielle farver, motiver eller mønstre. ?Det er også muligt selv at prøve at skabe sine egne dekorationer på kakler, når der afholdes workshops på værkstedet.

Tine Sechers keramikværksted i Tølløse er et drivhus. Det er et fantastisk arbejdsrum med masser af lys og haven lige udenfor. Hun dyrker selvfølgelig også planter her. ?Det er et herligt rum at besøge, og det kan ske efter aftale - send en mail til eller sms nogle dage i forvejen. ??Tine Secher Keramik kan følges på Facebook eller som nyhedsbrev på mail, og eksempler kan ses på hjemmesiden.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Tine Secher      
 

 

 

Kontakt Tine Secher

Adresse
Tine Secher
Nygade 4
DK-4340 Tølløse


Tlf.
+45 60676547

Email
E-mail: mail@tinesecher.dk


Sociale medier
> Website: www.tinesecher.dk
> Facebook:
> Pinterest:
> Instagram:
> Twitter:
> Linkedin: