KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Betina Miemietz

Standnr.: B64


Betina Miemietz billeder er bygget op af mange lag af forskellige motiver foruden helt abstrakte penselstrøg. Teknikkerne er talrige. Her er olie- og akrylmaling, lak, kul, papir og print. Var vi i musikkens verden, ville vi tale om samplinger. Det, at man sætter elementer fra forskellige genrer og forskellige stykker sammen i een komposition.

Skal man se på Betina Miemietz inspiration, skal man egentlig bare bevæge sig ud for døren. Hvis man altså bor i en by af en nogenlunde størrelse. Det er nemlig først og fremmest storbyen, kunstneren henter sine motiver fra. Fra mure og facader med afskallet graffiti, iturevne plakater, delvist overmalede reklameslogans og betonen og puds. Dertil skal lægges børnetegninger og de kruseduller, vi laver, når vi eksempelvis taler i telefon. Kort sagt: den kaotiske strøm af indtryk, en storby byder på, som får nogle til at elske den og andre til at flygte langt ud på landet.

Så altså, først og fremmest: nyd flowet i Betina Miemietz dynamiske og optimistiske billeder. Lad dig suge ind i hendes verden og skab din egen i samme åndedrag. Så enkelt er det.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 


 
     

  Her finder du Betina Miemietz      
 

 

 

Kontakt Betina Miemietz

Adresse
Betina Miemietz
Amagerbrogade 101. 4 sal
DK-2300 København S


Tlf.
+45 60945699

Email
E-mail: bmiemietz@hotmail.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram