KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Betina Miemietz

Standnr.: B65


Byens puls i glas og ramme

Færdes man i København, eller hvilken som helst storby for den sags skyld, kan man ikke undgå at lægge mærke til, at stort set hvert stykke ledig mur og plankeværk er dækket af graffiti, klistermærker og plakater. Plakater, der ligger i lag på murværket i et virvar af afrevne former, farver og budskaber. De plakatrester bliver til kunstværker i Betina Miemietz´ hænder. Resultatet er rå, ekspressive og ofte humoristiske billeder, hvor brudstykker af reklamer og slogans bliver sat ind i nye sammenhænge.

Sin egen stil har hun også fundet i sine tekstilværker. Typisk nok er det ikke ”traditionel” tekstilkunst, Betina Miemietz er optaget af. Hun har kastet sin kærlighed på tufting. Med en tufting gun ”skyder” hun garn ind i et opspændt lærred, så forsiden kommer til at bestå af høje garnformer. Former, som hun så forkorter med en, trimmer alt efter den ønskede virkning. Farverne ligner med deres klare kulører graffitimalernes frembringelser, mens de tuftede budskaber som ”MY BODY MY CHOICE” og ”HÅB” er inspireret af den amerikanske popkunst. Hårdtslående og følsomt på én og samme tid.

Vil man have smæk for skillingerne, humor, holdninger og ren visuel fantasi, kan jeg på det varmeste anbefale Betina Miemietz´ forrygende billedverden

Tom Jørgensen, kunstanmelder på Jyllands Posten, redaktør af Kunstavisen

     
  Produktioner  
 

       


       


 


 
     

  Her finder du Betina Miemietz      
 

 

 

Kontakt Betina Miemietz

Adresse
Betina Miemietz
Amagerbrogade 101. 4 sal
DK-2300 København S


Tlf.
+45 60945699

Email
E-mail: bmiemietz@hotmail.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram